Bestanden uploaden

Je kunt een nieuwe prijs opvragen voor jouw onderdelen op verschillende manieren.

• Je kopieert een bestaande order door in het order overzicht op de knop ORDER KOPIËREN te klikken.
      • Je wordt direct doorgelinkt naar het offerte overzicht waar jouw concept aanvraag bovenaan in de lijst klaar staat.
      • Je kunt direct de prijzen voor dezelfde specificaties opvragen door op de knop PRIJS OPVRAGEN te klikken.
      • Of je kunt de specificaties wijzigen door op de de naam van de offerte te klikken (BD.8825 in dit voorbeeld)

• Je upload je bestanden vanaf je computer door op de knop + NIEUWE OFFERTE te klikken
      • Sleep je .STEP of .STP bestanden vervolgens in het omkaderde vak of klik de knop om bestanden te selecteren op je computer.

Still need help? Contact Us Contact Us