Offerteaanvraag compleet maken

Maak je offerteaanvraag compleet en vraag prijzen op

Voordat je een prijs kunt opvragen hebben we een aantal gegevens nodig over je onderdelen.

1. Heb je een PDF of selecteer je een standaard ISO afwerking?
  2. Welk materiaal prefereer je per onderdeel?
  3. Welke nabehandeling zou je graag willen hebben per onderdeel?
  4. En hoeveel stuks heb je nodig?

Zodra je deze gegevens compleet hebt aangevuld voor al je onderdelen zal de knop PRIJS OPVRAGEN actief worden en kun je je offerte aanvragen.

Om een PDF tekening toe te voegen aan een onderdeel:

• Klik je op het edit icoontje zodat je per regel je gegevens kunt invullen
  • Klik je op het veld onder Kenmerken
  • Selecteer je in plaats van een standaar ISO de selectie: "upload werktekening"
  • Je kunt nu een .PDF bestand op je computer selecteren om toe te voegen aan dit product.

Still need help? Contact Us Contact Us