Zo doe je dat: Kopiëren van specificaties van een bestaande offerte/order.

Het zal je vast maar eens voorkomen: Je wilt een nieuwe offerte aanvragen die voor een deel of geheel voorzien moet zijn van onderdelen die je bij ons al eens eerder hebt aangevraagd of besteld.

Dat gaat nu een stuk makkelijker. In het voorjaar van 2023 hebben wij ons dashboard herzien van een modern en overzichtelijk design, dat gepaard ging met vele nieuwe functies.

Met één van deze nieuwe functies is het nu mogelijk om eerder aangevraagde onderdelen en bijbehorende specificaties direct te kopiëren naar een nieuwe aanvraag. Naast dat je dit nu een stuk sneller dan voorheen kunt doen, scheelt het ook een hoop werk.

Kopiëren doe je zo:

  1. Ga naar jouw dashboard van Batchforce.
  2. Ga naar de offerte / orderregel die je wenst te kopiëren.
  3. Selecteer de knop 'meer opties' (drie kleine puntjes) aan de rechterkant.
  4. Selecteer de knop 'kopiëren'.
Het kopiëren van een offerte. Orders kopiëren doe je op dezelfde manier, maar doe je in het orderscherm.( zie: 'orders' rechtsboven )

De bestanden en ingevulde specificaties van de offerte / order worden nu volledig gekopieërd naar een nieuwe (concept) aanvraag. Deze zal geheel bovenaan de lijst verschijnen. Wanneer je de concept aanvraag bekijkt kun je de aantallen of specificatie aanpassen en krijg je direct een prijs te zien.

Er blijven hierna twee opties over:

Voorzien van een totaalprijs, en tevreden met het vernieuwde aanbod? Indien alle regels voorzien zijn van een prijs, en je hiermee tevreden bent, staat je vanuit onze kant niets meer in de weg om de herbestelling direct te plaatsen.

Specificaties compleet, maar nog niet voorzien van een totaalprijs? Zoals altijd, heb je de mogelijkheid om de offerte aan te vragen. Daarna komen we binnen twee werkdagen bij je terug met meer informatie.

Still need help? Contact Us Contact Us